A jelen Felhasználási feltételek az Simon Gábor ev. (1098 Budapest, Pöttyös utca 3., a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett egeszsegpraktikak.hu weboldal (www.egeszsegpraktikak.hu, a továbbiakban: Weboldal) termékeinek és szolgáltatásainak az igénybevételi feltételeit tartalmazza.
 

1.) Felhasználónak minősül mindenki, aki a Weboldalt böngészi.

Regisztrált tagnak (továbbiakban Tag) minősül mindenki, aki az e-mail címét megadja a weboldalon feliratkozás, regisztráció, ingyenes kiadvány letöltése során, illetve terméket vagy szolgáltatást vásárol.

2.) A megvásárolt termék vagy szolgáltatás illetve a blog minden tartalmi eleme az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi, így szerzői jogvédelem alatt áll. Ennek engedély nélküli sokszorosítása, publikálása, harmadik félnek történő tovább adása csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

3.) A Felhasználónak joga van saját felhasználás céljára lementeni a Weboldalon történő tartalmat, azt kinyomtatnia, a könnyebb feldolgozás érdekében, illetve saját adattárolóján tárolnia.

4.) Jogosulatlan adat sokszorozás esetén az Üzemeltető a jogait büntető- és polgári peres eljárás keretében érvényesíti. A jogosultatlan adatkezelőnek mindennemű kárt meg kell térítenie az Üzemeltető felé.

5.) Amennyiben bármely természetes vagy jogi személy a saját weboldalán tartalmat kíván elhelyezni, illetve a Weboldalra mutató linket, azt csak az Üzemeltetővel való megállapodással teheti meg.

6.) Az Üzemeltető bizonyos termékeket és szolgáltatásokat csak a Tagok számára tesz elérhetővé. Ezen szolgáltatások elérhetősége a leiratkozással megszűnik.

7.) A felhasználás feltétele mind a Felhasználó mind a Tag számára, hogy elfogadja, hogy a közzétett információk, tanfolyami anyagok – amelyek (többnyire) az egészséges életmód illetve a komplementer medicina körébe tartoznak – nem helyettesítik az orvosi diagnózist és beavatkozást, hanem kiegészítő, önsegítő kezelésként működnek. Az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget az esetlegesen elmulasztott orvosi kezelésből fakadó károkért.

8.) A Weboldalon bizonyos termékek és szolgáltatások azok árának megfizetése után válnak elérhetővé. A fizetés bankkártyával (Paylike) vagy banki átutalással történhet, a megrendelő oldalon feltüntetettek szerint.

9.) A tagság megszűntetése: a Tagság bármikor megszüntethető (leiratkozás). Leiratkozással megszűnik a csak tagoknak szóló ingyenes e-learning anyagok elérése, illetve az ingyenes e-könyvek letöltési lehetősége. A már letöltött ingyenes e-könyv további használatára (sokszorosítására nem!) a leirtkozottnak továbbra is joga van. Amennyiben a tag fizetős e-learning anyagot vásárolt, úgy azt a vásárlástól számított 12 hónapig érheti el, vagy a leiratkozástól számított 1 hónapig. Attól függően, hogy melyik jön el később.

10.) Pénzvisszafizetési garancia: amennyiben egy Felhasználó valamely terméket megveszi, és elégedetlen vele, mindenféle kérdés nélkül élhet az elállási jogával 30 naptári napon belül. Ezt e-mailben kell jeleznie az ügyfélszolgálatnak, a megrendelés pontos adataival. Üzemeltető vállalja, hogy a vásárlás teljes összegét visszatéríti 10 napon belül.

11.) Vásárlás teljesülése: Bankkártyás fizetés esetén a vásárlás aznap teljesül, így az elektronikus kiadványok, hozzáférések automatikusan megküldésre kerülnek. Amennyiben ez nem történik meg, úgy ezt a vásárló kötelessége jelezni az ügyfélszolgálati elérhetőségeken. Átutalásos fizetés esetén a teljesülés 5 munkanap.

12.) A vásárlásról minden teljesült tranzakció után a vásárló elektronikus számlát kap, a megadott e-mail címére, a Billingo rendszeréből.

13.) A regisztrációval vagy vásárlással a Tag beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető elektronikus üzeneteket küldjön.