Simon GáborEz az oldal az egészségről szól, arról, ahogy én látom azt. Világéletemben érdekelt az ember, mint egész.  Így mélyedtem el az egészségmegőrzésben, a természetgyógyászat különféle ágaiban és a spiritualitásban. Nyolc éves koromban találkoztam a Reiki-vel, majd tizenéves koromban rengeteget gyakoroltam és kísérleteztem bioenergetikai módszerekkel, ez alapjaiban formálta az egészségről alkotott elképzeléseimet – az energia és a psziché fontosságát illetően. Azt hiszem, valahol itt vésődött belém az a meggyőződés, hogy saját magamért én vagyok a felelős, és a teljességem megélése rajtam múlik. 

2007-ben szereztem államilag elismert végzettséget akupresszúrából, 2012-ben alternatív mozgás- és masszázsterápiából, 2016-ban sport- és gyógymasszázsból. Több módszert is (meg)tanultam: Reiki, EFT, Holisztikus Ringatás, Kineziológia (TFH), Pilates, Gerinctréning, Babamasszázs, Meridiántorna, Chi Kung, Funkcionális táplálkozás, Taping, SMR, Mindfulness, Erőszakmentes kommunikáció, Komplementer hormonegyensúly, Stresszkezelés természetgyógyászattal… Ha nem is mind integrálódott a mindennapjaimba, mégis segítették a szemléletem változását és fejlődését.

Jelenleg különlegesebb Reiki ágak és bioenergetikai módszerek gyakorlásával foglalkozom, sok egyéb mellett. Ezenkívül a Károli Gáspár Református Egyetem szociálpedagógia szakos hallgatója vagyok.

Küldetésem

A természetgyógyászat önsegítésre és önfejlesztésre alkalmas módszereivel foglalkozom, és ezeket igyekszem mindenkinek a kezébe adni. Úgy gondolom, hogy végsősoron a legtöbb időt nem az orvos, masszőr, edző, természetgyógyász tölt el velünk, hanem mi magunkkal. Miért ne adjuk hát meg a törődést a természetgyógyászaton keresztül is önmagunk számára.

Tarts velem, és sajátítsd Te is az önsegítő természetgyógyászat praktikáit.

Töltsd le az ingyenes tenyérmasszázs kiadványomat itt, haszonnal forgathatod.

Legyen csodálatos napod :-)
Gábor