A film egy érdekes történetet mesél el, melynek főszereplője egy ausztrál férfi, Joe Cross, aki meghízott, és autoimmun betegséggel küzdött. Elhatározta, hogy elutazik Amerikába egyfajta zarándokútra, ami alatt csak és kizárólag frissen facsart zöldség és gyümölcs leveket fog inni. A film ennek a 60 napos léböjtnek a történetét jeleníti meg. Ajánlott mindenki számára, aki az orvostudomány által nem gyógyítható betegséggel és túlsúllyal küzd. Ha nem is a módszer követése céljából, de motivációnak mindenképpen.

A csodálatos sókamra

2016. December 02. 08:38

Rengeteg olyan nagyszerű, szelíd gyógymód van, amelyek nagyon nehezen jutnak el hozzánk. Egyes dolgok méltatlanul kevés reklámot kapnak, miközben a gyógyszercégek milliárdokat tudnak költenek a különféle kapszulák és szirupok hirdetéseire. Az egyik ilyen csodálatos dolog a sókamra. Én a Gellért Gyógyfürdőben találkoztam, és úgy döntöttem, hogy meg is osztom a világgal - a most télen abszolút időszerű - felfedezésemet.

Kalkulálj a kalóriákkal

2015. Július 27. 14:37

Két új partner weboldalunk lett!

Az egyik a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék kalkulációjában lesz a segítségedre, a másikkal pedig könnyedén ellenőrizheted a BMI értékedet.

Omega-3 - az élet zsírja

2014. Április 17. 20:00

Az Omega-3 talán a legfontosabb esszenciális zsírsav, amiből a magyar táplálkozási szokások miatt nagyon kis mennyiséget viszünk be a szervezetünkbe. Rengeteg folyamatot pozitívan támogat, így nem csak az egyik legkiemelkedőbb betegségmegelőző, hanem az egyik legerősebb egészségfejlesztő hatóanyagnak is nevezhetjük.

D-vitamin – Megelőzés olcsón

2014. Március 27. 15:10

A D-vitaminról ma már tudjuk (egyébként egy évtizede biztosan), hogy nem csak a csontokhoz van köze és a kálciumhoz, hanem a szervezetben rengeteg szabályozó funkcióban vesz részt, ezért leginkább hormonnak tartják, nem is vitaminnak. Teljesen ingyen hozzájuthatunk a napfényből (megfelelő napozási szokásokkal), de táplálékkiegészítőként is olcsón beszerezhető.