Amióta ember él a bolygón, azóta igény van rá, hogy a természetes megoldásokat keressünk arra, hogy kiegyensúlyozzuk magunkat, megoldjuk egészségügyi, lelki problémánkat. Mert az egyensúlytalanságok - mit szépítsünk - az emberi léttel járnak. De egy biztos, hogy nem kéne annyira belebetegednünk az életbe, sőt sokkal élettel telibb, fiatalosabb, lendületesebb, szenvedélyesebb életet is lehetne élni. De hol segít ezen a természetgyógyászat? Egyáltalán mi is ez pontosan?

D-vitamin a COVID-19 (koronavírus) ellen?

2020. Szeptember 24. 09:55

Amióta az új koronavírus felütötte a fejét a világban, számtalan cikk és elmélkedés jelent meg arról, hogy vajon a COVID-19 ellen hatásos lehet-e a D-vitamin. Egyelőre nem sok tudományos bizonyíték van, átfogó vizsgálat pedig - tudtommal - nincs. Ettől függetlenül fontos következtetéseket levonhatunk.

Otthoni testmozgás - Hogyan kezdd el?

2020. Január 07. 10:00

Év eleje van, és ilyenkor természetesen felmerül, hogy megváltoztassuk eddigi szokásainkat. Jönnek a fogadalmak, hogy mostantól egészségesebben táplálkozom és többet mozgok – csak hogy a legáltalánosabbakat említsem meg. Most azt veszem végig, hogy milyen lehetőségeid vannak az otthoni edzésben.

Ez a bejegyzés-sorozat a fejfájással és migrénnel foglalkozik - a saját történetem, utam, próbálkozásaim, ami bevált, és ami nem vált be, és legfőképpen tippek, amikkel érdemes megpróbálkoznod, ha már egy ideje szenvedsz ettől a nyavalyától. Ebben a bejegyzésben a személyes tapasztalatom osztom meg arról, hogy milyen eredményt hoz a migrénnél a megfelelő hidratálás.